top of page
Post: Blog2_Post

כבד עוף מתקתק – מירב מלכה

חומרים: 400 גרם כבד צלוי כפית פלפל שחור כפית מלח רבע כפית כמון

חומרים לרוטב: 2 בצלים גדולים 3 כפות סילאן 2 כפות רוטב טריאקי


במהלך הצלייה להוסיף את התבלינים

בסיר נפרד לטגן בצלים עד להזהבה


להוסיף: סילאן ,רוטב טריאקי ואת הכבד הצלוי. לתת להם טיגון לאיחוד הטעמים .

בהצלחה



ree





תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page