top of page
Post: Blog2_Post

חמין ספגטי עוף וביצים - אצל ברכה במטבח


מצרכים: סיר רחב שמתאים לתנור עם מכסה. ספגטי גמבה 2 שום .הוספתי שיניים שלמות, אפשר לכתוש או לחתוך, בצל חתוך ביצים לשטוף. להניח על נייר האפייה חלקיי עוף לבשל מים עם מלח. להוסיף את הספגטי, ולבשל חצי בישול.(לשמור מהמי בישול כשתי כוסות.) לסנן את הספגטי מהמים. בקערה פפריקה מתוקה, פפריקה הונגריה חריפה.גריל עוף מעט כמון.פלפל שחור.שמן.לערבב היטב. לצפות את חלקיי העוף. לטגן את העוף משתיי הצדדים. להוסיף את הגמבה בצל שום ,לערבב ולטגן טיגון קל. להוציא את העוף והבצל שום גמבה .מהסיר ולהניח בצלחת. באותו הסיר ,להוסיף את הספגטי ולערבב לספיגת השמן שבסיר.

אני מסדרת בצורה הזאת מניחה בתחתית הסיר שכבת ספגטי מעל ירקות וחלקיי עוף. מעל עוד שכבת ספגטי ,וירקות ועוף מעל. את המים שהשארנו בצד לערבב עים מעט מלח וכפית סילאן ליצוק על כל הספגטי בסיר.

לכסות עים נייר אפיה. ומעל רדיד אלומניום. הכנסתי לתנור לכל הלילה 100 מעלות.כ12 שעות. אפשר ל4 שעות בחום נמוך. בדקו בבוקר את הסיר אם צריך תוסיפו מים.









Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page