התוספת שכבשה את הרשת תפוחי אדמה במחבת הכי טעים וקל להכנה - אמונה בוארון
- אמונה בוארון

- 04false33 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
- זמן קריאה 1 דקות
התוספת שכבשה את הרשת תפוחי אדמה במחבת הכי טעים וקל להכנה - אמונה בוארון
תפוחי אדמה טעימים בכל צורה: בישול, טיגון, אפייה, צריבה וכו..
זו תוספת מצויינת לכל ארוחה, או ארוחה קלילה צמחונית או פרווה בתוספת סלט ירקות.
למתכון
המצרכים:
10 תפוחי אדמה קטנטנים עם הקליפה שטופים טוב
1 ליטר מים
1 כף שטוחה מלח
1 כף שום כתוש
1/4 כוס שמן זית
1/2 כפית זעתר
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
לבשל את התפוחי אדמה במי מלח בערך 20 דקות להשגיח שלא יתרככו מידי.
לסנן ולקרר טוב.
לערבב את השמן והתבלינים.
להניח את התפוחי אדמה בקערה ולצקת את השמן המתובל.
לערבב טוב ולהניח בצד בערך 20 דקות שהתפוחי אדמה יספגו את השמן.
לחמם מחבת עם מעט שמן לטגן את התפוחי אדמה ובעזרת כף הלוך ושוב במחבת עד לקבלת השחמה רצויה.
בהצלחה
*******
מוצר מומלץ💥
מבחר כיסויי חלה מהודרים, עם רקמת שם משפחה - מגוון מהמהם ובמחיר היכרות 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ 👇🏽
🫶🏽









תגובות