top of page
Post: Blog2_Post

גלידת שמנת אבטיח בניחוח ליים וקינמון - השף הפשוט קובי פרידמן

עודכן: 17 באוג׳ 2022

גלידת שמנת אבטיח בניחוח ליים וקינמון:

לרסק במעבד מזון 500 גרם אבטיח עם שליש כוס חלב מרוכז 3/4 כוס אבקת סוכר דמררה מיץ מ2 ליים כפית קינמון,

להקציף 2 שמנת מתוקה לשמנת יציבה,

להכניס פנימה את נוזל האבטיח לקפל לתערובת אחידה,

להכניס בשני כלי איכסון לפריזר לפחות ל24 שעות ובתאבון.

(להגיש עם אבטיח)

הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״

בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.

כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.

מענה מהיר וזמין על שאלות.

אהבתם ? עיקבו שתפו וספרו לחבריכם.

ובבלוג שלי באתר המלצה.

ובאינסטגרם. kobythesimplechef

ree

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page