top of page
Post: Blog2_Post

ברבוניות צלויות בתנור - אריאלה גולדמן

ברבוניות צלויות בתנור - אריאלה גולדמן


12-20 יחידות דגי ברבוניה מפולטים

1/4 כוס שמן זית

ענפי רוזמרין טרי

מלח

פלפל שחור גרוס

כפית גדושה פפריקה


מערבבים בקערה שמן זית, רוזמרין, מלח, פלפל ופפריקה . משמנים היטב את הברבוניות, ומניחים בתבנית כשצד העור כלפי מעלה. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך 10 דקות.



ree









תגובה אחת

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
Bengaminje kohen
Bengaminje kohen
07 ביוני 2024
דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים

הכי נכון להניח את הדג עם העור כלפיי מעלה ככה לא צריך להגעל ממנו שהוא רטוב שהוא מונח כלפי מטה ככה הייתי עושה תמיד עם דגים כי ככה כולם כותבים במתכונים רעיון אמיתי ומקורי תבורכי....פשוט וטעים המתכון תודה

לייק
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page