top of page
Post: Blog2_Post

ביגלה ירושלמי מטריף - נועם זיגדון

ביגלה ירושלמי מטריף

כוס מדידה חד פעמית חמה

1 ק"ג קמח ¼-1 כפות שמרים יבשים 4 כפות סוכר 1 כף מלח 1 כפית אבקת אפיה 3 כוסות מים חמימים ⅓ כוס שמן


ללוש כ-5 דקות את כל המרכיבים לבצק אחיד ורך

מכסים ומתפיחים את הבצק שעה. מחלקים את הבצק ל-15 כדורים מתפיחים שוב כ- 20 דקות

מכינים שתי קערות : קערת אחת עם מים וקערה שנייה עם שומשום/קצח/זעתר ....

לקחת כדור בצק ליצור חור בעזרת האגדול במרכז ולמתוח אותו לאט לצורת בייגל להרטיב את הבייגל בקערה של המים להעביר לקערת השומשום ולצפות מכל הצדדים

לתת תפיחה של 10 דקות

להכניס לתנור שחומם מראש על 200° כרבע שעה עד שמשחים


באהבה נועם זיגדון



ree

ree











תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page