top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

תפו"א בפיויקה על מצע של מלח גס טעם מדורה לל"ג בעומר,

תמונת הסופר/ת: השף הפשוט קובי פרידמןהשף הפשוט קובי פרידמן

עודכן: 12 במאי 2023


לפזר בתוך פוייקה שכבה מלח גס בעובי של 1 ס"מ,להניח מעל שכבת תפו"א עם קליפה,לסגור את המכסה,להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות שעתיים,לחתוך כל תפו"א לשניים ואו לארבע למלא גבינות חמאה ואו כל מילוי שרוצים ובתאבון.(שכבת המלח יוצרת תנור בתוך תנור עם אפקט של מדורה ללא הפיח והלכלוךהי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!. ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם. ״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״ בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע. כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות. מענה מהיר וזמין על שאלות. אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם. ובבלוג שלי באתר המלצה. kobythesimplechef ובאינסטגרם.


********

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את קוצץ הירקות החשמלי המקורי👇

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page