רצועות חזה עוף מוקפץ רך ונימוח - במטבח עם דיתוש
מצרכים:
מגש חזה עוף שלם(לא לשניצלים) חתוך לרצועות/קוביות
מלח, פלפל
שמן זית
בצל גדול פרוס לחצאי טבעות
2 כפות מיונז היינץ דל
הכנה:
לתבל את רצועות העוף במלח, פלפל
להוסיף את המיונז ולעסות את העוף ולהניח בצד.
בינתיים לטגן את הבצל במעט שמן זית עד לשקיפות(כחמש דקות).
להוציא לקערה בצד.
לטגן את העוף בשמן זית עד לשינוי צבע תוך ערבוב כך שייטגן מכל הצדדים(לא יותר מדי זמן כדי שלא יתייבש).
להוסיף את הבצל ולערבב.
* ניתן גם עם רצועות הודו.
ההשרייה במיונז עוזרת לעוף להישאר עסיסי גם תוך כדי הטיגון.
בתאבון ♡
דיתוש
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇

Comments