top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

ריבת מלון ומנגו - אריה רוזנשטוק

תמונת הסופר/ת: אריה רוזנשטוקאריה רוזנשטוק

ריבת מלון ומנגו - אריה רוזנשטוק


700 גרם מלון

700 גרם מנגו לא רך

800 גרם סוכר

10 גרעינים של לימון או תפוז. מעוכים.

מקל קינמון.


אופן הכנה:

מבשלים הכל בסיר

על אש בינונית למשך שעה.

מנמיכים לאש נמוכה. עד צמצום.


בהצלחה 🥭🥭🥭

********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽







Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page