top of page
Post: Blog2_Post

קוביפלצת גרסת הקרמשניט - אילנה טל


קוביפלצת גרסת הקרמשניט


אחרי שלפני שנים הכרתי לכם את קוביפלצת שלי היום מכירה לכם את אחותה ואמאלה שאתם הולכים להתמכר!!!!

ניתן להכין בכל תבנית שתבחרו

מתחילים בקרם

לקרם וניל/פטיסייר להביא לכמעט רתיחה חצי ליטר חלב בנתיים בקערה נערבב 5 חלמונים חצי כוס סוכר 1 סוכר וניל 2 כפות קמח גדושות כף קורנפלור

לערבב טוב טוב עד איחוד ממש כמו גוגל מוגל כשהחלב חם(לא רותח) מוסיפים פנימה הכל ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית בלי הפסקה!! אחרת יהיו גושים כ 10 דקות עד שמסמיך ,מכבים אש

אם לא ערבתתם טוב ויש גושים לא קרה כלום תעבירו את הקרם דרך מסננת 6ממשיכים מוסיפים 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות מערבבים טוב טוב עד שהחמאה נבלעת והקרם חלק

מעבירים לכלי אחסון ומניחים מעל הקרם[ישירות עליו שיגע בו] ניילון נצמד למניעת קרום מקררים במקרר היטב

ממשיכים עם הקוביות מפשירים בצק עלים(השמשתי בבצק של מעדנות) פותחים אותו וחותכים לקוביות קטנות 1.5/1.5 בערך מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפיה

מחממים תנור ל 160° כן כן זוכרים? אפיה איטית תוצאה מושלמת

אופים עד שממש מזהיב פלוס!

מקררים לגמרי ומאחסנים בכלי אטום עד השימוש חלק אפיתי גדולות יותר אותם פוררתי לציפוי מעל העוגה מיישרים ומפזרים מעל פירורים


כשהקרם כבר קר מוציאים מהמקרר ומקציפים מעט בעזרת מטרפה ידנית או מיקסר ידני פשוט

בנוסף מקציפים 1 שמנת מתוקה עד מעט הסמכה מוסיפים כף פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה מוסיפים לפטיסייר שהקצפנו בתנועות עטיפה,קיבלנו קרם נדיר!!!


בקערה מעבירים מעט מהקרם וזורקים פנימה קוביות בצק אפויות ושוב קרם וככה עד שנגמר הקרם לא להעמיס קוביות

מערבבים היטב ומעבירים לתבנית או רינג

עוטפים עם ניילון נצמד ומכניסים למקפיא עד התייצבות

מוציאים משחררים מהתבנית פורסים ומתענגים.









Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page