top of page
Post: Blog2_Post

צלי בקר (אונטריב) בבישול ארוך - במטבח עם דיתוש

צלי בקר (אונטריב) בבישול ארוך - במטבח עם דיתוש


המצרכים:

1 ק"ג בשר אונטריב או כל מתח מעט שומני שמתאים לבישול ארוך, חתוך לקוביות גדולות.

5 תפוא בינוניים חתוכים ל2-3

בצל גדול פרוס גס

פחית פטריות חתוכות

6 שיני שום שלמות

3 כפות רסק עגבניות

פפריקה מתוקה

מלח, פלפל

כמון

מרק עוף(אופציונלי)

שמן זית


הכנה:

לטגן ולסגור את קוביות הבשר בשמן הזית, מכל הצדדים.


להוציא ולטגן את הבצל עד לשקיפות.

להוסיף את הפטריות והשום, לתבל ולהקפיץ עוד 3-4 דקות.


להוסיף את הבשר, הרסק, לתקן תיבול ולכסות במים.


להרתיח. להקטין אש ולבשל עם מכסה 3-4 שעות


בתאבון ♡

דיתוש

********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page