צלי בקר (אונטריב) בבישול ארוך - במטבח עם דיתוש
- במטבח עם דיתוש
- 28 ביוני 2023
- זמן קריאה 1 דקות
צלי בקר (אונטריב) בבישול ארוך - במטבח עם דיתוש
המצרכים:
1 ק"ג בשר אונטריב או כל מתח מעט שומני שמתאים לבישול ארוך, חתוך לקוביות גדולות.
5 תפוא בינוניים חתוכים ל2-3
בצל גדול פרוס גס
פחית פטריות חתוכות
6 שיני שום שלמות
3 כפות רסק עגבניות
פפריקה מתוקה
מלח, פלפל
כמון
מרק עוף(אופציונלי)
שמן זית
הכנה:
לטגן ולסגור את קוביות הבשר בשמן הזית, מכל הצדדים.
להוציא ולטגן את הבצל עד לשקיפות.
להוסיף את הפטריות והשום, לתבל ולהקפיץ עוד 3-4 דקות.
להוסיף את הבשר, הרסק, לתקן תיבול ולכסות במים.
להרתיח. להקטין אש ולבשל עם מכסה 3-4 שעות
בתאבון ♡
דיתוש
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇

Comentários