top of page
Post: Blog2_Post

פתיתים שוקיים ואפונה בסיר אחד - ליטל אשואל


פתיתים שוקיים ואפונה בסיר אחד


מתכון: 4-5 שוקיים (אני אוהבת להרתיח כמה דק, אך לא חובה) 2 כוסות פתיתים בצורת אורז 2.5 כוסות מים רותחים 2 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות 3/4 כוס אפונה סנפרוסט

תבלינים לפתיתים: 1 כפית פפריקה חצי כפית כורכום 1 כפית אבקת שום פלפל שחור כפית מלח


תבלינים לשוקיים: 1 כף גריל עוף 1 כפית פפריקה 1 כפית אבקת שום 1 כף גדושה סילאן מלח ופלפל


אופן ההכנה: בסיר או סוטאז' מחממים שמן ומטגנים את פרוסות הבצל עד להשחמה קלה בלבד, מוסיפים את הפתיתים ומערבבים כך שיתערבבו עם השמן, מוסיפים את התבלינים לפתיתים ומערבבים. מוסיפים מים רותחים.

בקערה מערבבים את התבלינים עבור השוקיים, מכניסים את השוקיים ומעסים אותם בתבלינים. מסדרים על הפתיתים.


מפזרים אפונה.


מכניסים לתנור ב180 מעלות למשך 30 דקות, מסירים את המכסה וממשיכים לבשל בתנור עוד כרבע שעה להשחמה והתקרמלות









Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page