top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

פשטידת תפוחי אדמה כשרה לפסח - מירב מלכה

מירב מלכה

פשטידת תפוחי אדמה כשרה לפסח - מירב מלכה


המצרכים:

7 תפוחי אדמה מבושלים ומרוסקים לפירה.

צרור כוסברה קצוצה.

1 ביצה קשה חתוכה לקוביות

1 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כוס שמן

1/2 לימון סחוט

1 אבקת אפיה (לא חובה)

6 ביצים מופרדות


אופן ההכנה:

בקערה מכניסים את תפוחי האדמה המעוכים לפירה ומוסיפים את הכוסברה והביצה הקשה

מערבבים היטב ומוסיפים מלח, פלפל שחור, שמן, לימון ואבקת אפייה

מערבבים הכל הייטב עד לאיחוד

בכלי נפרד מקציפים את החלבונים לקצף יציב

את החלמונים מוסיפים לתערובת הפירה ומערבבים היטב, מוסיפים את הקצף לתערובת הפירה ומערבבים היטב לאיחוד.

מרפדים תבנית עגולה קוטר 22 ומשמנים אותה היטב.

מעבירים את הבלילה של הפשטידה לתבנית המשומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ואופים במשך 40 דקות


מגבירים את מעלות התנור ל200 ואופים כ 10 דקות נוספות לקבלת שיזוף.


בהצלחה

Merav 🍰


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽









Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page