פשטידת תפוחי אדמה כשרה לפסח - מירב מלכה
המצרכים:
7 תפוחי אדמה מבושלים ומרוסקים לפירה.
צרור כוסברה קצוצה.
1 ביצה קשה חתוכה לקוביות
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כוס שמן
1/2 לימון סחוט
1 אבקת אפיה (לא חובה)
6 ביצים מופרדות
אופן ההכנה:
בקערה מכניסים את תפוחי האדמה המעוכים לפירה ומוסיפים את הכוסברה והביצה הקשה
מערבבים היטב ומוסיפים מלח, פלפל שחור, שמן, לימון ואבקת אפייה
מערבבים הכל הייטב עד לאיחוד
בכלי נפרד מקציפים את החלבונים לקצף יציב
את החלמונים מוסיפים לתערובת הפירה ומערבבים היטב, מוסיפים את הקצף לתערובת הפירה ומערבבים היטב לאיחוד.
מרפדים תבנית עגולה קוטר 22 ומשמנים אותה היטב.
מעבירים את הבלילה של הפשטידה לתבנית המשומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ואופים במשך 40 דקות
מגבירים את מעלות התנור ל200 ואופים כ 10 דקות נוספות לקבלת שיזוף.
בהצלחה
Merav 🍰
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽

Comments