top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

פסטה פטוצ'יני פטריות - אריאלה גולדמן

תמונת הסופר/ת: אריאלה גולדמןאריאלה גולדמן

פסטה פטוצ'יני פטריות - אריאלה גולדמן


חצי חבילה פסטה פטוצ'יני ( פרפקטו) - לבשל לפי הוראות יצרן. לסנן. להשאיר רבע כוס מנוזלי הבישול בצד.


במחבת עם רבע כוס שמן לטגן עד הזהבה בצל גדול פרוס לטבעות דקיקות .

להוסיף סלסילת פטריות שמפניון טריות חצויות .

לתבל בנדיבות בפלפל שחור גרוס ,מלח לפי הטעם, כפית כורכום .

לטגן עד הזהבה עדינה.


להוסיף אל המחבת את רבע כוס הנוזלים ששמרנו בצד ורבע כוס רוטב טריאקי.

לערבב. לבשל על להבה בינונית 5 דקות.


לשדך בין הרוטב לפסטה ולהגיש חם ♡


ניתן להחליף לפסטה טבעונית כדי לקבל מנה טבעונית









Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page