תפוחי אדמה בתנור ברוטב אסאדו - במטבח עם דיתוש
המצרכים:
כ-2.5 קג' אסאדו חתוך לחתיכות
תבלין ראב בקרמלח, פלפל
שמן זית
8-10 תפו"א חתוכים לחתיכות בינוניות
הכנה:
לתבל האסאדו.
לעטוף בנייר אפיה ומעל לעטוף בנייר כסף עד לאטימה.
לאפות בחום גבוה חצי שעה+ 3וחצי שעות בחום נמוך 120.
להוציא האסאדו ולשים את תפו"א במגש עם המיצים של האסאדו.
לתבל בפפריקה אדומה מתוקה, שום גבישי.
לכסות בנייר כסף ולאפות חצי שעה בחום 200.
להוציא את נייר הכסף ולאפות עוד 40 דקות עד להשחמה השחמה להשחמה וריכוך.
בתאבון ♡
דיתוש
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇

Comments