מתכון מנצח לנתח פיקניה בתנור - במטבח עם דיתוש
- במטבח עם דיתוש
- 3 באוג׳ 2023
- זמן קריאה 1 דקות
מתכון מנצח לנתח פיקניה בתנור - במטבח עם דיתוש
נתח פיקניה במשקל 1.3-1.5 ק"ג
מישרה - מארינדה:
2-3 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
2 כפות מייפל/דבש
מלח, פלפל גרוס
זרעי כוסברה גרוסים
שליש כוס שמן זית
עלי זעטר מיובשים (אופציונלי)
הכנה:
יום לפני ההכנה,
לחרוץ את השומן בשתי וערב.
לערבב את חומרי המישרה ולעסות את הנתח מכל הכיוונים.
להניח בתבנית עם המישרה ולכסות בניילון נצמד.
לאחר לילה במקרר ובסמוך לארוחה, להוציא את הנתח כשעה וחצי לפני שאוכלים, ולהשאיר בטמפרטורת החדר לשעה.
לחמם תנור לחום 220 מעלות לחצי שעה.
לאחר חצי שעה שהתנור פועל, להכניס לתנור ולאפות בחום 220 כעשר דקות.
(בתבנית אפייה/מחבת מברזל יצוק שמתאימה לתנור עם השומן כלפי מטה).
להנמיך את החום ל 180 מעלות ולאפות עוד 40 דקות.
להוציא את הנתח ולהמתין כרבע שעה, כדי שהנוזלים יישארו בנתח ולא ישפכו בחוצה בעת הפריסה.
* הולך נהדר עם תפו'א מעוכים(חפשו מתכון בזכוכית המגדלת).
בתאבון ♡
דיתוש
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇

Comentários