top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

עוגת שמרים קראנץ שוקולד - נועם זיגדון

תמונת הסופר/ת: נועם זיגדוןנועם זיגדון

עוגת שמרים קראנץ שוקולד - נועם זיגדון


לבצק:

1 קג קמח

3 כפות שמרים יבשים

½ כוס סוכר

100 גרם חמאה או מחמאה

2 כוסות מים חמימים רכה

½ כוס שמן

2 ביצים

ללוש לבצק אחיד ורך

להתפיח כשעה


למילוי שוקולד:

לערבב בקערה :

1 אינסטנט פודינג שוקולד /וניל

2 כוסות סוכר

3/4 כוס מים

1/2כוס שמן

8 כפות קקאו

2 כפיות נס קפה


לסירופ:

½ כוס מים

½כוס סוכר

1 כפית תמצית וניל


לחלק את הבצק ל-5 חלקים שווים

כל חלק לפתוח למלבן דק וארוך

למרוח במילוי השוקולד

לגלגל לרולדה


להכניס למקפיא ל-20 דקות

לחצות את הרולדה לגלגל לבורג

להכניס לתבנית

לאפות בתנור שחומם מראש על 180° עד שמזהיב

כשהעוגה חמה להבריש בסירופ


באהבה נועם זיגדון ❤️


**********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽








Commenti

Valutazione 0 stelle su 5.
Non ci sono ancora valutazioni

Aggiungi una valutazione
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page