עוגת שוקולד וקוקוס שכבות - נועם זיגדון
5 ביצים L
3/4 כוס קקאו
½-2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כפית תמצית רום
1 כוס שמן
2 כוסות מים רותחים
1 כפית סודה לשתיה
½-1 כוסות סוכר
להקציף את הביצים עם הסוכר
עד לקבלת קצף בהיר
להוסיף את השמן והרום
לערבב את הקקאו עם הקמח והאבקת האפיה
להוסיף למים הרותחים את הסודה לשתייה
לערבב לסירוגין את המים והקמח עם הביצים
לאפות בתנור שחומם מראש
על 180° כ-35 דקות
להרטיב את העוגה בעודה חמה
עם ½ כוס מים רותחים + כפית נס קפה
*לשכבת הקוקוס*
1 כוס חלב
½ כוס סוכר
100 גרם חמאה
250 גרם קוקוס
לבשל על הגז את החלב הסוכר והחמאה עד שימס
להוסיף את הקוקוס
לערבב היטב
לפזר מעל העוגה להדק היטב
*לשכבת השוקולד*
להמיס על הגז
100 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
לערבב
1 כף קורנפלור עם 3 כפות מים
להוסיף לשוקולד המומס
לבשל כדקה נוספת
לשפוך מעל שכבת הקוקוס
באהבה נועם זיגדון 💖
********
המלצה:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽

Commenti