מצרכים:
כוס שמן 1וחצי כוסות קמח מנופה ועוד כף קמח. שקיק אבקת אפיה. 4 ביצים גודלL. כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל 2 גביעים שמנת חמוצה . 400 מ"ל ביחד לפרווה, מיץ תפוזים( כוס)
2 כפות קינמון ,כף סוכר.(לערבב בקערית.)
משמנים תבנית אפייה גודל 24. ומחממים תנור ל 180 מעלות.
בקערת המיקסר מקציפים ,
ביצים ,וכוס סוכר ,לקצף תפוח ובהיר 2 דקות. מוסיפים, את השמן ,בהדרגה וממשיכים להקציף, מוסיפים תמצית וניל ושמנת חמוצה .
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה. מערבבים לקבלת תערובת אחידה. להמנע מערבוב יתר.
מעבירים 1/3 מבלילת העוגה לתבנית האפייה, מפזרים מעל הבלילה חצי מהקינמון והסוכר שערבבנו בקערית, מעל זה את יתר הבלילה , ומעל לפזר את מה שנישאר מהקינמון והסוכר בקערית, ניתן לפזר מעל העוגה, שקדים מולבנים, או אגוזים. לאפות כ45 דקות.. שימו לב לזמני אפיה בתנור שלכם. .. .

Comments