top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

עוגת גבינה עם עלי פילו - מימי בכר

תמונת הסופר/ת: מימי בכרמימי בכר

עוגת גבינה עם עלי פילו - מימי בכר

המצרכים 4. ביצים 3/4.כוס סוכר 1.סוכר וניל 1/3.כוס אינסטנט פודינג וניל 1/4.כוס קמח חופן צימוקים (לא חובה) 1.גבינה לבנה 1.גבינת שמנת או מסקרפונה לכיסוי 1/2.חבילת עלי פילו 100.ג"ר חמאה

מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר עד לקצף בהיר ותפוח לעצור את המקסר להוסיף את כל החומרים לקצף לערבל עד לעיסה חלקה לסדר ברינג חצאי דפי פילו מרוחים בחמאה כשהקצוות בחוץ ככה מסביבי לכל הרינג לשפוך פנימה את הבלילה ולכסות עם הקצוות של הפילו אם נשאר חמאה מומסת לשפוך מעל לאפות על 160 מעלות בערך שעה או עד שמשחים לקרר ולהוסיף אבקת סוכר מעל


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽









Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page