top of page
Post: Blog2_Post

עוגיות שוקולד מושחתות - אילנה טל



עוגיות שוקולד מושחתות וכל כך קלות להכנה!!

הפעם הוספתי שוקולד ציפס לבן וחום אפשר גם בלי


בקערה: 150 גרם חמאה/מחמאה רכה מאוד לא מומסת!!! 3/4 כוס סוכר לערבב היטב עם מטרפה ידנית להוסיף ביצה אחת ולערבב היטב ולעבור עכשיו ללקקן להוסיף 2 כפות קקאו גדושות קורט מלח כף תמצית וניל כוס וחצי קמח תופח

לערבב הכל יחד המרקם הוא מאוד מאוד דביק אל תבהלו להוסיף ¾ כוס שוקולד ציפס בכל צבע שיש לכם אני הוספתי מעורב

הכדרור: מכינים צלוחית עם מעט קמח ובכל פעם מקמחים את כריות כף היד מגלגלים כדורים( בגודל כדור פלאפל) מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה

ונועצים בכל כדור 2-3 שוקולד צ'יפס ניתן לפזר מעל גם אגוזים/בוטנים/שקדים קצוצים. מחממים תנור ל 180 מעלות ומכניסים ל: 10-12 דקות אפיה ,היזהרו לא לייבש

הכי טעים לזלול איך שהן יוצאות מהתנור!









Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page