עוגיות שוקולד מושחתות - אילנה טל
- אילנה טל - ככה אני אופה את זה
- 18 באוג׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עוגיות שוקולד מושחתות וכל כך קלות להכנה!!
הפעם הוספתי שוקולד ציפס לבן וחום אפשר גם בלי
בקערה: 150 גרם חמאה/מחמאה רכה מאוד לא מומסת!!! 3/4 כוס סוכר לערבב היטב עם מטרפה ידנית להוסיף ביצה אחת ולערבב היטב ולעבור עכשיו ללקקן להוסיף 2 כפות קקאו גדושות קורט מלח כף תמצית וניל כוס וחצי קמח תופח
לערבב הכל יחד המרקם הוא מאוד מאוד דביק אל תבהלו להוסיף ¾ כוס שוקולד ציפס בכל צבע שיש לכם אני הוספתי מעורב
הכדרור: מכינים צלוחית עם מעט קמח ובכל פעם מקמחים את כריות כף היד מגלגלים כדורים( בגודל כדור פלאפל) מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
ונועצים בכל כדור 2-3 שוקולד צ'יפס ניתן לפזר מעל גם אגוזים/בוטנים/שקדים קצוצים. מחממים תנור ל 180 מעלות ומכניסים ל: 10-12 דקות אפיה ,היזהרו לא לייבש
הכי טעים לזלול איך שהן יוצאות מהתנור!


Comments