ספינג' מרוקאי - נועם זיגדון
- נועם זיגדון
- 22 בנוב׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
ספינג' מרוקאי - נועם זיגדון
1 ק"ג קמח ½ 2 כפות שמרים יבשים 1/2 כוס סוכר 1/2 כוס שמן 1 ביצה 1 כפית מלח 4 כוסות (חד פעמי קר) מים פושרים
ללוש לבצק רך להניח לתפיחה
ליצור כדורים להניח על מגש עם שמן לחמם סיר עם שמן עמוק
להרים את הבצק מהמרכז למתוח מעט וליצור טבעת להכניס לשמן תחילה את החלק העליון שתפח
לטגן משני צדדים לפזר סוכר או אבקת סוכר
בתאבון נועם זיגדון

Comments