top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

סלמון ברוטב פיקנטי - אריאלה גולדמן

תמונת הסופר/ת: אריאלה גולדמןאריאלה גולדמן

סלמון ברוטב פיקנטי - אריאלה גולדמן


4-5 נתחי סלמון טרי - להשרות חצי שעה במים וחומץ, לשטוף, לייבש

1 פלפל גמבה

4-5 עגבניות עסיסיות

1-2 פלפל ירוק טרי חריף

ראש שום מפורק לשיניים

1 צרור כוסברה קצוצה

פפריקה מתוקה

כורכום

כוס ורבע מים

מלח

3 פלפלים אדומים חריפים יבשים

שמן

מיץ לימון טרי סחוט


~︎ מחממים רבע כוס שמן בסיר, חותכים את הגמבה והפלפל החריף לרצועות דקות,נפטרים מהגלעינים ומטגנים עד הזהבה

~ פורסים את העגבניות לפרוסות דקות, מוסיפים לסיר ומטגנים עד ריכוך

~ ︎מקלפים את שיני השום, מוסיפים אותן שלמות לסיר ומנמיכים את האש

~ ︎ מוסיפים רבע מכמות הכוסברה, כף פפריקה וכפית כורכום. מוסיפים את המים ואת הפלפל החריף היבש ומבשלים על אש נמוכה במכסה סגור כ 25 דק'

~︎ בקערה נפרדת מערבבים חצי כוס מידה שמן עם כף גדושה של פפריקה, חצי כפית כורכום, מלח והכוסברה שנותרה, עד לקבלת תערובת אחידה.

~ ︎טובלים כל נתח סלמון בנפרד בקערה ומסדרים בסיר. את יתרת הרוטב שופכים מעל הדגים

~ מוזגים מעל מיץ סחוט מ חצי לימון גדול וממשיכים לבשל 20 דק' נוספות

מכבים להבה ומשאירים את הסיר מכוסה לחצי שעה לפני ההגשה










Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page