מתכון מעולה תבשיל בשר גולש עם ירקות טריאקי וסילאן בטעם של בית - צופית בן יוסף
מצרכים:
קילו קוביות בשר גולש
דלעת
2 גבעולים סלרי עם העלים
2 גבעולי עלי מנגולד
2 פלפלים חריפים
2 גזרים חתוכים
1 גמבה חתוכה לרצועות דקות
10 שיני שום
בצל סגול חתוך לרצועות
כף טריאקי
כף וחצי סילאן
כפית וחצי מלח
כף גדושה פפריקה מתוקה
שמן זית
כף מחוקה כורכום
כפית כמון
4 כוסות מים
ההכנה:
לטגן את קוביות הבשר בשמן זית כמה דקות מכל צד להוסיף 10 שיני שום ומים לבשל כ-40 דקות
להוציא את הבשר מהמים למסננת שיזלו המים ממנו.
לחתוך בינתיים את הירקות לטגן מעט לתבל בכל חומרי התיבול שבמתכון להוסיף 3-4 כוסות מים להוסיף את הבשר ולבשל אש בינונית עם מיכסה סגור כשעתיים.
*********
מוצר מומלץ💥💥
הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן, במחיר בלעדי 89 ש"ח בלבד ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
👩🏻🍳
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ 👇🏽
.

Commentaires