top of page
Post: Blog2_Post

מתכון מנצח עוגת בסבוסה רכה ועסיסית בטעם של פעם - אמונה בוארון

עודכן: 25 בינו׳

מתכון מנצח עוגת בסבוסה רכה ועסיסית בטעם של פעם - אמונה בוארון


המצרכים:

3 ביצים

1כוס סוכר

2 שקיות סוכר וניל

1 כוס מיץ תפוזים

1 כפית

גרידת תפוז

1/2 כוס שמן

1 כוס קוקוס,

1 כוס קמח תופח

1 כוס סולת



לסירופ:

2 כוסות מים

2 כוסות סוכר

מיץ מחצי לימון


לקישוט:

3 כפות פיסטוק טחון גס


לשימון התבנית:

כפית שמן

כפית קמח


אופן ההכנה:

לטרוף את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל להוסיף את המצרכים לפי הסדר תוך בחישה.

לצקת לתבנית מרובעת רצוי תבנית פיירקס ולאפות בחום 180 בערך 25 דקות או עד שהעוגה משחימה.


לבשל את מצרכי הסירופ 10 דקות על להבה נמוכה.

כשהעוגה חמה, לחתוך לקוביות לשפוך את הסירופ על העוגה ומסביב לה.


בהצלחה


********

מוצר מומלץ 💥💥

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽



Bình luận

Đã xếp hạng 0/5 sao.
Chưa có xếp hạng

Thêm điểm xếp hạng
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page