top of page
Post: Blog2_Post

מתכון חלומי לטורטיה שכולם אוהבים - השף מיכה כלפה

מתכון חלומי לטורטיה שילדים אוהבים - השף מיכה כלפה



נגיש אותה עם צילי מתוק או טריאקי או קטשופ


אפשר מילוי של ירקות וחזה עוף או רצועות פרגיות


מתכון פצצה שקיבלתי מחברה אלופה חופית אלמקייס


למילוי בשר:

חצי קילו בשר

1 בצל גדול

8 כפות שמן

1/2 קופסת שימורי פטריות

1/4 כפית כמון

חצי כפית אבקת מרק עוף

1/4 כפית מלח

1/4 כפיר כורכום

1/2 כפית אריסה

50 גר צנוברים קלוים

מעט כסברה או פטרוזיליה קצוצה


להדבקה:

4 כפות קמח

8 כפות מים


לטיגון הטורטיות:

ביצה טרופה

פירורי לחם

שומשום


אופן ההכנה:


1. במחבת רחבה נחמם שמן ובו נטגן את רצועות הבצל עד שהוא משקיף.


2. נוסיף למחבת פטריות ותבלינים ונערבב היטב. נטגן יחדיו כ-6 דקות.


3. נוסיף למחבת את הבשר הטחון והצנוברים והכוסברה ונפורר היטב עם מזלג, נפריד טוב טוב את הבשר שלא יישארו גושים.


4. נערבב היטב ונטגן עד שהבשר משנה צבעו ומוכן לגמרי.


5. נוציא את תערובת הבשר למסננת ונניח לצינון והגרת הנוזלים.


6. בינתיים נטרוף בקערה רחבה ביצה עם כף מים ומעט מלח.


7. בקערה שנייה נערבב פירורי לחם ושומשום. בכוס קטנה נערבב קמח ומים.


8. ניקח טורטייה ונניח בשורה (ממש לקראת הקצה) כ-2 כפות גדושות ממלית הבשר.


9. נסגור 2 צדדים נגדיים פנימה ונתחיל לגלגל ממש כמו רולדה.


10. לקראת סוף הגלגול נמרח דבק בקצה הטורטייה ונשלים את הגלגול, נניח לחצי דקה על התפר כדי שיידבק.


11. נטבול את הטורטייה המגולגלת בביצה ולאחר מכן נגלגל בפירורי הלחם.


12. נטגן במחבת עם שמן חצי עמוק חם כחצי דקה מכל צד


ותודה גדולה לחברת הקבוצה חופית אלמקייס שנתנה לי אתה המתכון וגם על צילום התמונות היפות.


בהצלחה


*******

מוצר מומלץ 💥

מארז 9 קופסאות אחסון זכוכית+מכסים אטומים מבית FoodApeal איכותיות ביותר - ניתנות לשימוש על פלטת שבת, במקפיא וניתנות לשטיפה במדיח כלים ללא המכסה.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽





Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page