מתכון אליפות אורז אדום עם קישואים מהמטבח העיראקי - נועם ורוחמה זיגדון
אורז אדום עם קישואים - קרעיי בדהן עם אחותי רוחמה
מהמטבח העיראקי
כוס מדידה חד פעמית חמה
200 גרם מחמאה
3 קרעה בנונית ( דלעת לבנה)
מקולפת ומגורדת בפומפיה גסה בלי הגרענים
3 כוסות אורז פרסי קלאסי
½-1 כוסות עדשים כתומות
2 כפות גדושות רסק עגבניות
½-5 כוסות מים
½ כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה( לא חובה)
¾ כף מלח
להמיס את המחמאה
להוסיף את הרסק ולהשחים 5 דקות
להוסיף את הקרעה ולטגן כ-5 דקות נוספות
לשטוף את האורז והעדשים להוסיף לסיר ולטגן כ-4 דקות
להוסיף את המים המלח והתבלינים להביא לרתיחה
לכסות את הסיר
להעביר ללהבה בנונית אש נמוכה ולאדות כ-20 דקות
להכניס לתנור שחומם מראש על 180° כ-15 דקות
באהבה רוחמה ונועם זיגדון
**************
מוצר מומלץ 💥
קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽
.

Comments