top of page
Post: Blog2_Post

מניפות דלורית פיקנטית בניחוח תימין וקינמון טבעוני ללא גלוטן:

מניפות דלורית פיקנטית בניחוח תימין וקינמון טבעוני ללא גלוטן:

להכין רוטב לציפוי:להכניס לקערה 2 כפות שמן זית כף וחצי דבש כף וחצי רוטב צילי מתוק לערבב,להוסיף כפית אבקת שום רבע כפית פלפל שחור גרוס שמינית כפית אבקת תימין שמינית כפית אבקת קינמון לערבב(מספיק לדלורית אחת)

לקחת דלורית בינונית לקלף לחתוך קצוות לחתוך לחצי לאורך לנקות מגרעינים

להניח על קרש חיתוך עם הצד החתוך למטה,

להניח משני צידי הדלורית 2 קרשי חיתוך(קרשי החיתוך בצדדים שהחיתוכים לא יהיו עד הסוף),

לחתוך חיתוכים כל 2 מ״מ,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,

למרוח מהרוטב שכבה עבה לפזר מעל מעט מלח הימלייה גס,

להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו,

לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.

הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״

בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.

כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.

מענה מהיר וזמין על שאלות.

אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.

ובבלוג שלי באתר המלצה.

ובאינסטגרם. kobythesimplechef


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page