מוס לימון קראמבל ותותים טעים וחגיגי - ליטל אשואל
קינוחי כוסות חגיגיים, מתאימים לפסח - כשר לפסח
בסיר מניחים מיץ מ-4 לימונים
גרדה מלימון שלם
3/4 סוכר
4 ביצים בגודל L שלמות
מניחים על להבה בינונית וטורפים ללא הפסקה עד שהתערובת מסמיכה, מעבירים ישר למסננת ומסננים מעל קערה. חשוב מאד לא להפסיק לטרוף אחרת תצא חביתה.
עוטפים את הקערה בניילון נצמד ממש על גבי הקרם כדי שלא יווצר קרום ומכניסים למקרר למשך הלילה.
בבוקר,
מקציפים 1 מיכל שמנת צמחית יחד עם 2 כפות אבקת סוכר לקצף יציב.
מוציאים את קרם הלימון מהמקרר ומקפלים לתוכו את הקצפת בשתיים שלוש פעמים עד למוס קרמי ומושלם.
אפשר לזלף כך לכוסות הגשה.
או לפורר עוגיות יין לפסח ומעל את מוס הלימון.
מסדרים תותים טריים וקצת קוקוס מעל.
מקררים עד להגשה.
***********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽

Comments