לביבות תפוח אדמה וגזר - נועם זיגדון
קרדיט לתמי כהן שבת
3 תפוחי אדמה בנוניים 2 בצלים גדולים 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים 3 גזרים בנונים 4-5 שיני שום 3 כפות שומשום 3 כפות פירורי לחם 5 ביצים L פלפל שחור ¼ כפית כורכום 1 כף כמון מלח
לגרד בפומפיה גסה את התפוח אדמה הגזר והבצל לפזר עליהם מלח להניח בצד ל-10 דקות שיפרישו נוזלים לסחוט היטב
להוסיף את שאר המצרכים לטגן בשמן משני צדדים
אפשר לאפות בתנור ב-180° כ-20 דקות
באהבה נועם זיגדון


Comments