top of page
Post: Blog2_Post

לביבות סלמון ובטטה אפויות בתנור – אורלי עמרן



לביבות סלמון ובטטה אפויות בתנור


מצרכים:

✔️בטטה בינונית

✔️225 גרם פילה סלמון, ללא העור

✔️ביצה

✔️1/2 כוס קמח שקדים

✔️כפית מלח

✔️1/4 כפית פלפל שחור

לקישוט:

✔️1/4 כוס בצל ירוק


הוראות הכנה:

✔️מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

✔️מרפדים תבנית בנייר אפייה משומן קלות, מניחים את הסלמון ואופים כ – 15 דקות.

✔️שוטפים ומקלפים את הבטטה ומאדים אותה עד שהיא רכה.

✔️מועכים בקערה את הבטטה והסלמון.

✔️מוסיפים ביצה, קמח שקדים, מלח ופלפל ומערבבים היטב.

✔️יוצרים 8 לביבות, מניחים אותן על תבנית האפייה ומשטחים אותן בעדינות.

✔️אופים במשך 30 דקות. לאחר 15 דקות, הופכים את הלביבות וממשיכים באפייה לעוד 15 דקות נוספות.

✔️מפזרים מעל בצל ירוק ומגישים לצד סלט טרי.


בתאבון!








Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page