חמוצים מסאייר בקלי קלות - נועם זיגדון
ירקות בחמוץ חריף טריפולטאי
פשוט מהיר קל וטעים בטרוף
לחתוך ירקות לעיגולים או רצועות :
4 גזרים
½ ראש כרוב
כרובית (גוש קטיף)
גמבות בכל הצבעים
(אדומה ,ירוקה ,צהובה, כתומה)
4 מלפפונים
1 פלפל חריף
חצי ראש שום
פלפל שחור אנגלי שלם
½ צרור שמיר
¾ כף שטוחה מלח
2 ליטר מים
½ כוס חומץ
להביא לרתיחה
לאחר הרתיחה לבשל 3-5 דקות בלבד ולכבות מיד
להשאיר בסיר מכוסה עד שיתקרר ולמקרר
באהבה נועם זיגדון 💞
*******
מוצר מומלץ❣️
קוצץ הירקות המקורי master slicer חובה בכל מטבח.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽


Comments