top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

חזה עוף במילוי בטטה ופטריות – מירב מלכה

מירב מלכה

בסיר לטגן : *בצל גדול *2 סלסלאות פטריות קוביות מבטטה

ולתבל ב: -כפית פלפל שחור גרוס -כפית מלח


לחתוך את החזה עוף לפרוסות דקות . למלא את החזה עוף בפטריות המוקפצות והבטטה לגלגל ולהניח בתבנית. (להניח את הצד הפתוח של החזה עוף בתחתית התבנית) .


לרוטב: בכוס למלא רבע כוס שמן כף תבלין גריל עוף רבע כפית פפריקה כפית פלפל שחור גרוס מעט מלח לשפוך מעל גלילות החזה עוף ולהכניס לתנור עד לאפיה מלאה. בערך רבע שעה או עד שזה מקבל מראה שזוף. בהצלחה








Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page