top of page
Post: Blog2_Post

חומוס מרוקאי - עטרה ז׳ורנו

חומוס מרוקאי כמו של סבתא..

את החומוס אני קונה כבר בתחילת השבוע ומשרה ללילה שלם לפני הבישול.

בדרך כלל קונה 2-3 קילו ומשרה ביחד.

ולאחר מכן מחלקת לשקיות זיפלוק ושומרת במקפיא…

כי אין כמו ארוחת שבת עם חלה וחומוס ביתי..


מרכיבים:

1/2 קילו חומוס מושרה.

2 פלפלים חריפים- לא חובה.

1 גמבה אדומה.

10 שיני שום.

4 פלפל סודני- קטן.

כוסברה טריה.

שמן.

תבלינים: מלח, כורכום ופפריקה.


*אופן ההכנה:*

1. יש לשים בסיר את הפלפלים, הגמבה השום, הכוסברה והתבלינים.

את הפפריקה יש לפתוח עם השמן ולהוסיף לסיר.

2. יש להוסיף מים כ-4/5 כוסות תלוי בגודל הסיר ולבשל עד להרתחה מלאה כ-15 דקות.

3. יש להוסיף את החומוס ולבשל עד שמתרכך כ-1/2 שעה.( יש פעמיים שצריך יותר ולכן ניתן להוסיף מים וזמן בישול בנוסף לזמן שכתבתי זה משתנה מסיר לסיר ומסוג החומוס)

4. יש להוסיף כוסברה טריה.









Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page