top of page
Post: Blog2_Post

זיתים כבושים - נועם זיגדון



2 ק" זיתים ירוקים ½ ראש שום 6 עלי דפנה ¼ כפית פלפל אנגלי שלם פלפל חריף יבש ¼ כוס שמן זית 1 לימון חצוי ופרוס מים מלח

עם פטיש לבקוע את הזיתים להכניס לצנצנת ולכסות במים

להחליף כל יום את המים במשך שבוע אפשר אפילו פעמים ביום כדי להוציא מרירות אחרי שבוע להכניס את הזיתים לצנצנת להוסיף את השום העלי דפנה הלימון והפלפל השחור להוסיף מים שיכסו את הזיתים

על כל כוס מים שמים כפית של מלח לשפוך מעל את השמן זית לסגור את הצנצנת הזיתים מוכנים לאכילה אחרי כשבוע


באהבה נועם זיגדון












Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page