זיתים כבושים - נועם זיגדון
- נועם זיגדון
- 26 ביולי 2022
- זמן קריאה 1 דקות
2 ק" זיתים ירוקים ½ ראש שום 6 עלי דפנה ¼ כפית פלפל אנגלי שלם פלפל חריף יבש ¼ כוס שמן זית 1 לימון חצוי ופרוס מים מלח
עם פטיש לבקוע את הזיתים להכניס לצנצנת ולכסות במים
להחליף כל יום את המים במשך שבוע אפשר אפילו פעמים ביום כדי להוציא מרירות אחרי שבוע להכניס את הזיתים לצנצנת להוסיף את השום העלי דפנה הלימון והפלפל השחור להוסיף מים שיכסו את הזיתים
על כל כוס מים שמים כפית של מלח לשפוך מעל את השמן זית לסגור את הצנצנת הזיתים מוכנים לאכילה אחרי כשבוע
באהבה נועם זיגדון


Comentarios