הכי קלה וטעימה עוגת גבינה אפויה בכלום עבודה הכל קערה אחת - ליטל אשואל
- ליטל אשואל

- 28 באוק׳
- זמן קריאה 1 דקות
הכי קלה וטעימה עוגת גבינה אפויה בכלום עבודה הכל קערה אחת - ליטל אשואל
עוגת גבינה אפויה בתבנית אינגליש - ליטל אשואל
התערובת מספיקה לשתי תבניות אינגליש קייק
מתכון:
לתחתית הביסקוויטים :250 גרם ביסקוויטים טחונים דק במעבד מזון, לערבב עם 150 גרם חמאה מומסת לחלק לשתי תבניות אינגליש, להדק לתחתית היטב ולהניח בצד עד להכנת תערובת הגבינה .
לתערובת הגבינה:
2 קופסאות גבינת שמנת אני אוהבת נפוליאון 25% 450 גרם סה"כ)
1 קופסה גבינה לבנה 5% 250 גרם
1 מיכל שמנת חמוצה 200 גרם
1 כוס סוכר לבן
4 כפות מחוקות קורנפלור
גרדה מחצי לימון/תפוז
5 ביצים בגודל L
אופן הכנת תערובת הגבינה:
בקערה טורפים גבינות, שמנת חמוצה עם סוכר, מוסיפים קורנפלור וגרדה וממשיכים לטרוף.
בקערה נפרדת טורפים את הביצים ויוצקים אל תערובת הגבינות מערבבים, יוצקים לשתי תבניות אינגליש עד 3/4 גובה.
אופים ב170 מעלות למשך 45 דק. העוגה מוכנה כאשר יציבה בצדדים ורוטטת מעט במרכזה.
********
מוצר מומלץ 💥💥
מבחר תבניות אפייה אנודייז איכותיות - במגוון דגמים לבחירה
להזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽









תגובות