דג דניס בתנור - מירב מלכה
לאחר ניקיון והשרייה בלימון ומלח.
למרוח את הדג בשמן זית להניח בתבנית ,
לפזר מעליו:
מלח ופלפל שחור גרוס.
בקערה:
לקצוץ חבילת כוסברה
חבילת פטרוזיליה
לימון לקוביות
שקדים קלופים
להוסיף לזה:
שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
ולמלא את פנים הדג.
מה שנותר לפזר מעל הדג
בין הדגים לפזר פרוסות בטטה ופרוסות לימון.
לכסות את התבנית בניר אפיה ולהכניס לאפיה על 180 מעלות למשך 35 דקות
להוציא את הכיסוי ולתת אפיה של עוד 10 דקות.
בהצלחה
Merav 🍰

Comments