top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

בורקס צ'וקור (שבלול) - במטבח עם דיתוש

תמונת הסופר/ת: במטבח עם דיתושבמטבח עם דיתוש

בורקס צ'וקור (שבלול) - במטבח עם דיתוש


מאפה טעים של בורקס מבצק פילאס או בצק פילו שמכיל הרבה פחות שמן מבצק עלים.

הכנתי שתי מליות, מלית גבינה ומלית תרד וגבינה.



בצק פילאס או פילו


למילוי גבינה:

קובית פטה או בולגרית 5%

מעט צהובה מגורדת

ביצה


למילוי גבינה ותרד:

2 חבילות תרד ניוזילנדי(עדין יותר) שחולטים במים רותחים לכמה דקות.

חצי חבילת פטה או בולגרית 5%

מעט צהובה מגורדת

ביצה


הרכבה:


בצק הפילאס מגיע כמלבן ארוך וצר יחסית.

לחתוך אותו לרוחב, כך שיתקבלו 2 מלבנים ארוכים מאוד וצרים(יש ציור מאחורי האריזה של הבצק).


לכל הרוחב של המלבן נפזר מילוי שערבבנו כך שייווצר פס מילוי לכל הרוחב.

נגלגל את הבצק עם המילוי מאיתנו כלפי חוץ כך שנוצר גליל ממולא.


נגלגל בעדינות לשבלול ונניח בתבנית עם נייר אפייה.


נמרח את השבלולים עם חלבון ביצה ונפזר שומשום או קצח מעל.


נאפה כ-25 דקות עד להזהבה, בחום בינוני 180 מעלות.


***מתקבלים 2 שבלולים בינוניים מחבילת פילאס


בתאבון ♡ דיתוש


**********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽







Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page