top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

אסאדו בתנור עם ירקות שורש - נועם זיגדון

תמונת הסופר/ת: נועם זיגדוןנועם זיגדון

1.2 ק"ג בשר אסאדו חתוך לחתיכות גדולות תפוחי אדמה חתוכים לרבעים בטטות חתוכות לרבעים גזרים חתוכים לחתיכות גדולות בצלים שלם 1 ראש שיני שום מקולף 1 כף פפריקה מתוקה ½ כפית פלפל שחור גרוס ½ כף תבלין לסטייק 1 כוס מים ½ כף מלח ¼ כוס שמן


לטגן את הבשר עם שמן משני צדדים כשתי דקות מכל צד להכניס את הירקות לערבב את המים והתבלינים לצקת מעל לכסות בנייר אפיה ונייר כסף להכניס לתנור שעה ב-200° מעלות אחרי שעה להוריד ל-160° עוד כשעתיים וחצי

להסיר כיסוי ולהשחים כמה דקות

שמו לב יש להוסיף מים לפי הצורך


לאורז: אורז לבן מלא או פרא לערבב עם עשבי תיבול טריים או יבשים להכניס לשקית בד ולהניח בתחתית הסיר לצד הבשר


באהבה נועם זיגדון

















留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page