top of page
Post: Blog2_Post

תפוח בדבש עטוף בבצק שמרים פריך - נועם זיגדון

תפוח בדבש עטוף בבצק שמרים פריך


כוס מדידה חד פעמית חמה

תפוחים קטנים

½ כוס סוכר חום

1 כפית קינמון

דבש


לבצק :


½ ק"ג קמח

3/4 כוס סוכר

1 כפית אבקת אפיה

½ כף שמרים

1 כפית תמצית וניל

2 ביצים

1 מחמאה / חמאה

¼ כוס מים


ללוש לבצק רך וחלק

להשאיר לחצי שעה במקרר

לחלק ל- 4 חלקים שווים

לפתוח כל חלק לעלה דק

לחתוך לרצועות בגודל ½ ס"מ

לגלגל את התפוח בסוכר וקינמון

לעטוף את התפוח ברצועות הבצק

להבריש בחלמון ביצה

לאפות בתנור שחומם מראש

על 180° כ-20 דקות עד שמשחים

לשפוך במרכז התפוח דבש

בכמות נדיבה


באהבה נועם זיגדון 💞














Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page