לתבשיל תפו"א: 6-7 תפו"א בינוניים חתוכים לקוביות בינוניות 2 בצלים בינוניים פרוסים לפרוסות 5-6 שיני שום שלמות 1 כף גריל עוף 1 כף אבקת שום 1 כפית כורכום מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה: בסוטאז' מחממים שמן בכמות נדיבה, מוסיפים את הבצל והשום ומערבבים מעט, אין צורך להשחים מראש את הבצל. מוסיפים את קוביות תפו"א וצולים ומשחימים כ20 דקות תוך ערבוב מידי פעם. תפו"א צריכים להשחים מבחוץ וגם הבצל. מוסיפים תבלינים ומערבבים. מוסיפים 2 כוסות מים וממשיכים לבשל על להבה בינונית כחצי שעה. מסירים את המכסה ומכניסים לתנור על תכנית טורבו 200 מעלות למשך 15 דק' להשחמה וקרמול תפו"א.
לקוסקוס צהוב: חצי שקית קוסקוס בינוני 1 כף שמן 1 כפית כורכום 1 כפית מלח 1 ורבע כוס מים רותחים
אופן ההכנה: בקערה שמים את את הקוסקוס, השמן התבלינים ומערבבים עם מזלג היטב. מוסיפים מים רותחים ומכסים. ממתינים חמש דקות ומערבבים היטב עם מזלג. מכסים לעוד חמש דק מוכן!!!
לשניצלים: שוטפים את השניצלים היטב ומסננים.
מכינים: 1. צלחת עם קמח 2. צלחת עם 2 ביצים + כפית מיונז /חרדל דיז'ון + קורט מלח 3. פירורי לחם מוזהבים + קורט מלח (אופציונלי שומשום /קצח)
אופן ההכנה: טובלים את השניצלים בקמח לאחר מכן בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם. מטגנים בשמן עמוק וחם אך לא מאד.
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את הסיר המושלם להכנת קוסקוס טעים וביתי👇🏼

Комментарии