top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

רולדת מעמול תמרים קלה וטעימה - במטבח עם דיתוש

תמונת הסופר/ת: במטבח עם דיתושבמטבח עם דיתוש

רולדת מעמול תמרים קלה וטעימה - במטבח עם דיתוש


מצרכים:

חצי ק"ג סולת פחות כוס

1 וחצי כוס קמח

125 גר' מחמאה/נטורינה/חמאה

1 אבקת אפייה

1 סוכר וניל

1 כוס מים

קופסת ממרח תמרים

אגוזים קצוצים

מעט קינמון

אופציה- 2 טיפות מזהר


הכנה:

לערבב את חומרי הבצק וללוש עד לאיחוד החומרים.


להניח בצד לחצי שעה, כשהקערה מכוסה.

לחלק לשניים.


כל כדור בצק לרדד לאליפסה/מלבן דק(3 מ"מ).

לערבב את חומרי המלית ולמרוח על הבצק.


לגלגל לרולדה די מהודקת.

לחתוך כמעט עד הסוף לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ.


לאפות בחום בינוני 170 מעלות כעשרים דקות ולהוציא את התבנית להתקרר בחוץ.


לא לגעת ברולדות בשלב הזה.

הרולדות צריכות להיות בהירות וטיפה זהובות.


בתאבון

דיתוש

********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page