top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

רולדה שוקולד במילוי קרם גבינה - מירב מלכה

מירב מלכה

רולדה שוקולד במילוי קרם גבינה - מירב מלכה


5 ביצים להפריד ולהקציף עם

5 כפות סוכר.

להכניס את החלמונים

4 כפות שמן

1כף מיץ לימון

חצי אבקת אפיה

5 כפות גדושות של קמח

לאפות 12 דקות על 180°

להוציא ולגלגל את הרולדה עם הניר האפיה.


אחרי שזה מתקרר להקציף:

250 מל שמנת מתוקה(או ריץ) .

4 כפות פודינג וניל

-לחלבי להוסיף 4 כפות גבינת שמנת

3 כפות אבקת סוכר.


להרכבה:

לפתוח את הרולדה

למרוח ממרח פסק זמן/נוגט/ פררו רושה

מעל את הקרם.

לגלגל ולקרר.


לגנאש

100 גרם שוקולד

רבע כוס שמנת מתוקה.

להמיס ולשפוך על הרולדה.


לקישוט

אגוזים או בוטנים מסוכרים.


בהצלחה

Merav 🍰


**********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽





תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page