רולדה שוקולד במילוי קרם גבינה - מירב מלכה
5 ביצים להפריד ולהקציף עם
5 כפות סוכר.
להכניס את החלמונים
4 כפות שמן
1כף מיץ לימון
חצי אבקת אפיה
5 כפות גדושות של קמח
לאפות 12 דקות על 180°
להוציא ולגלגל את הרולדה עם הניר האפיה.
אחרי שזה מתקרר להקציף:
250 מל שמנת מתוקה(או ריץ) .
4 כפות פודינג וניל
-לחלבי להוסיף 4 כפות גבינת שמנת
3 כפות אבקת סוכר.
להרכבה:
לפתוח את הרולדה
למרוח ממרח פסק זמן/נוגט/ פררו רושה
מעל את הקרם.
לגלגל ולקרר.
לגנאש
100 גרם שוקולד
רבע כוס שמנת מתוקה.
להמיס ולשפוך על הרולדה.
לקישוט
אגוזים או בוטנים מסוכרים.
בהצלחה
Merav 🍰
**********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽

תגובות