קיש/פשטידת גבינות ועגבניות - דקלה אלהרר
- דקלה אלהרר
- 4 באוג׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 19 בנוב׳ 2022
קיש / פשטידת גבינות ועגבניות
לבצק:
1 וחצי כוס קמח רגיל
2 חלמונים (צהוב)
70-100 גרם חמאה מומסת
רבע כוס חלב
למילוי:
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 גבינת סקי 5℅ 250 גרם
1 ביצה
2 חלבונים שהשארנו בצד קודם
7 עגבניות שרי חתוכות לחצי/1 עגבניה חתוכה לפרוסות
אופן הכנה:
מערבבים את חומרי הבצק עד שמתקבל בצק אחיד.
לוקחים את הבצק ובאמצעות האצבעות מורחים את הבצק לכל אורך תבנית הקיש.
שמה שכבה ראשונה של גבינה צהובה מגורדת ( בערך 50-60 גרם)
לוקחים קערה קטנה שמים בתוכה את החלבונים שנשארו,ביצה אחת וגבינת סקי. מערבבים טוב טוב ושמים כששכבה שניה, מעליה שמים את כל הגבינה שנותרה, ומפזרים את פרוסות העגבניה/שרי איך שאוהבים.
180 מעלות טורבו,35 דק או לחלופין 180 עליון תחתון 50-60 דק


Comments