top of page
Post: Blog2_Post

קיש/פשטידת גבינות ועגבניות - דקלה אלהרר

עודכן: 19 בנוב׳ 2022



קיש / פשטידת גבינות ועגבניות


לבצק:

1 וחצי כוס קמח רגיל

2 חלמונים (צהוב)

70-100 גרם חמאה מומסת

רבע כוס חלב


למילוי:

200 גרם גבינה צהובה מגורדת

1 גבינת סקי 5℅ 250 גרם

1 ביצה

2 חלבונים שהשארנו בצד קודם

7 עגבניות שרי חתוכות לחצי/1 עגבניה חתוכה לפרוסות


אופן הכנה:

מערבבים את חומרי הבצק עד שמתקבל בצק אחיד.

לוקחים את הבצק ובאמצעות האצבעות מורחים את הבצק לכל אורך תבנית הקיש.

שמה שכבה ראשונה של גבינה צהובה מגורדת ( בערך 50-60 גרם)

לוקחים קערה קטנה שמים בתוכה את החלבונים שנשארו,ביצה אחת וגבינת סקי. מערבבים טוב טוב ושמים כששכבה שניה, מעליה שמים את כל הגבינה שנותרה, ומפזרים את פרוסות העגבניה/שרי איך שאוהבים.

180 מעלות טורבו,35 דק או לחלופין 180 עליון תחתון 50-60 דק
















 
 
 

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page