קינוח בכוסות מוס שוקולד אגוזים ושוקולד לבן – מירב מלכה
- מירב מלכה
- 24 ביולי 2022
- זמן קריאה 1 דקות
והוראות הכנה:
להקציף שמנת מתוקה 250 מ"ל להפריד ל2 קערות
לשכבה התחתונה להמיס 125 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד חלב (אפשר בתוספות אגוזים שקדים עוגיות וכו..)
לחלק האמצעי להמיס 125 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד לבן
לערבב את את השוקולד המומס עם השמנת שהקצפנו כל שוקולד בכלי ניפרד. ולזלף בכוס.
בהצלחה Merav

Comments