top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

קינוח בכוסות מוס שוקולד אגוזים ושוקולד לבן – מירב מלכה

מירב מלכה


והוראות הכנה:

להקציף שמנת מתוקה 250 מ"ל להפריד ל2 קערות

לשכבה התחתונה להמיס 125 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד חלב (אפשר בתוספות אגוזים שקדים עוגיות וכו..)

לחלק האמצעי להמיס 125 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד לבן

לערבב את את השוקולד המומס עם השמנת שהקצפנו כל שוקולד בכלי ניפרד. ולזלף בכוס.

בהצלחה Merav








Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page