קוביות דלעת בדקת עבודה - במטבח עם דיתוש
נתח הגון של דלעת רגילה/דלעת יפנית חתוך לקוביות קטנות של ס"מ
3 שיני שום כתושות
אורגנו טרי/זעטר טרי קצוץ (גם יבש מתאים)
שמן זית
מלח, פלפל
תבלין מקורמיק תיבול מייפל מעושן
מעט שקדים טחונים/בוטנים גרוסים
הכנה:
לטגן במעט שמן זית את התבלינים והשום כחצי דקה.
להוסיף את קוביות הדלעת ולהקפיץ כחמש דקות עד לריכוך קל.
להוסיף את השקדים/בוטנים.
בתאבון ♡
דיתוש
**********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את קוצץ הירקות החשמלי המקורי👇

Коментарі