top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש

קובה חמוסטה עם סלרי וקישואים – מירב מלכה

מירב מלכה

לקובה: 3.5 כוסות סולת רבע כוס בורגול מלח מעט שמן כוס וחצי מים

ללוש לבצק אחיד (אם זה מרגיש עדיין ייבש אז להוסיף מעט מים) לעבוד עם ידיים רטובות ולמלא את הקובה


למילוי חצי קילו בשר בצל בינוני מגורד צרור כוסברה קצוצה מלח פלפל מעט כמון (לטגן את זה במחבת עם מעט שמן-לא חייב)


למרק לטגן בצל לחתוך עלי סלרי 2 קישואים חתוכים לקוביות אחרי טיגון קל יש למלא את הסיר במים ולהביא לרתיחה. להוסיף תבלינים פלפל שחור לסחוט 2 לימונים כף מלח כשהמים רותחים יש להוסיף את הקובה ולתת לזה המשך של בישול לפחות עוד 20 דקות .

בהצלחה











コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page