top of page
Post: Blog2_Post

קובה במלית צמחונית - אריאלה גולדמן

קובה במלית צמחונית - אריאלה גולדמן


▪︎ אפשר להכין את המרק עם במיה/ דלעת/סלק אדום/ עלי מנגולד ובקיצור מה שהכי אוהבים


☆ מרק:

~ לחמם רבע כוס שמן עם חצי כפית כורכום ולהזהיב בצל חתוך דק ו2 גבעולי סלרי פרוסים

~ להוסיף 4 עגבניות גדולות ועסיסיות חתוכות לקוביות קטנות ולטגן עד ריכוך

~ להוסיף קופסה קטנה של רסק עגבניות ולתבל:

חצי כפית פלפל שחור גרוס

כף מלח/ או אבקת מרק עוף

כף פפריקה

כפית תבלין מלח לימון

כף סוכר

~ להוסיף קוביות דלעת יחד עם הקליפה ( כך לא תהפוך לסמרטוטית )

~ למזוג ליטר וחצי מים,להביא לרתיחה ,להנמיך ללהבה בינונית ולבשל 35 דקות

~ להגביה להבה,להכניס את הקובה ככה ברתיחה ואז אחרי 10 דקות לערבב בעדינות מתחתית הסיר כלפי מעלה כדי לוודא שקובה לא נצמדו אל התחתית.

~ להנמיך ללהבה בינונית ולבשל 20 דקות נוספות


☆ מעטפת :

~ לערבב עם כף :

2 כוסות סולת + 3 כפות מים

חצי כפית מלח

~ להניח בצד ל 10 דקות ואז ללוש בעדינות

~ עם כפות ידיים רטובות ליצור כדורים קצת יותר קטנים מגודל פינג פונג ועם האגודל ליצור חור, למלא ולסגור.


☆ מלית :

~ לטגן עד הזהבה עם 5 כפות שמן וחצי כפית כורכום - 1 בצל חתוך דק ושורש פטרוזיליה קלוף ומגורר על פומפיה דקה. לתבל במלח ופלפל שחור גרוס

~להוסיף סלסילה של פטריות שמפניון טריות קצוצות דק דק ולהזהיב

~ לצנן היטב לפני שממלאים












Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page