קדרת בשר מושלמת עם טוויסט
מצרכים:
קילו פילה מדומה או כל חלק אחר לצלי אני מוסיפה שומן באמצעות 2 חתיכות אוסובוקו.
שקית בצל שאלוט קלוף אם אין 5 בצלים חתוכים לשמניות
6 עלי דפנה
כף פלפל אנגלי
כף נס קפה עילית
כפית תבלין ראס אל חנות
א. מרק עוף
מים
7 תפוחי אדמה פרוסים לטבעות בעובי 1 ס"מ.
מעט שמן
קמח לבן
לשים בסיר שמן ובצלים לטגן על אש נמוכה למשך כחצי שעה עד שהבצלים הופכים לרכים מאד כמו ריבה בינתיים לקמח את הבשר ובסיר נפרד לסגור אותו עם מעט שמן להוסיף אותו לבצלים להוסיף נס קפה ראס אל חנות ופלפל אנגלי לאחר להוסיף מים עד ס"מ מעל ולבשל על אש נמוכה כשלש שעות .
כשהבשר רך להוסיף א. מרק עוף ותפוחי אדמה אם חסר מים להוסיף לא להגזים הרוטב אמור להיות בגובה התבשיל.

Comentarios