top of page
Post: Blog2_Post

פרגיות או לחילופין חזה עוף עם ירקות בווק - גולדי מטעמים

פרגיות או לחילופין חזה עוף עם ירקות בווק - גולדי מטעמים


1) 1 ק"ג פרגיות נקיות משומן חתוכות לקוביות קטנות.

2) 2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות דקות ואז לקוביות.

3) 2 בצלים קצוצים.

4) 2 גזרים קצוצים דק

5) חופן פטרוזיליה קצוצה.

6) לקלות חצי חבילת צנוברים, חופן שקדים מולבנים, קשיו, אגוזים

(מה שרוצים וכמה שרוצים),מוסיפים לקראת הסוף עם התבלינים.


ההכנה:

בווק חם,

מתחילים להשחים בצל,

מוסיפים גזר עד שישחים,

מוסיפים פלפל צהוב שישחים.

מוסיפים את הפרגיות/ או חזה עוף (אפשר יחד),

ממשיחים להשחים את הפרגיות.

להוסיף-מלח ,פלפל שחור, 2 כפות סילאן ופטרוזיליה.

להוסיף את הצנוברים ושאר הפיצוחים הקלויים.

בערך עוד כ- 3 דקות ולכבות.

מילוי מעולה לטורטייה עם סלט קצוץ וסחוג.

או כתוספת מעניינת מעל אורז או ספגטי לבן.


בתיאבון









Bình luận

Đã xếp hạng 0/5 sao.
Chưa có xếp hạng

Thêm điểm xếp hạng
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page